Familie- en erfrecht2018-12-04T17:47:16+02:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Familie- en erfrecht

Wanneer twee mensen uit elkaar gaan, is dat ingrijpend. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen, die emotionele en financiële gevolgen hebben.

Scheiding

Wij behartigen de belangen van particulieren, ondernemers, vrije beroepsbeoefenaars en hun kinderen die te maken krijgen met een scheiding. Wij bieden advies, procesbijstand of mediation. Daarbij werken wij samen met deskundigen uit ons of jouw netwerk, waaronder (kinder)psychologen, (kinder)coaches, accountants, fiscalisten en notarissen.

Daarnaast houden wij ons bezig met het erfrecht.

Erfrecht

Na het verlies van een dierbare moeten nabestaanden verder. Nog voor de uitvaart kunnen er al vragen zijn over praktische of zakelijke kwesties tussen de erfgenamen onderling of de erfgenamen en de executeur.

Het is verstandig om op tijd juridische informatie en advies in te winnen bij een erfrechtadvocaat. Dat kan de-escalerend werken. Duidelijk in beeld of juist discreet op de achtergrond.

Wij bieden advies, procesbijstand en mediation, eventueel in samenwerking met deskundigen uit ons of jouw netwerk, waaronder accountants, fiscalisten en notarissen.

Steeds begripvol, altijd helder.

Specialist familie- en erfrecht:

Norbert Telders houdt zich met erfrecht bezig.

Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Of bel ons op 030 693 45 55

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl