Financieel recht2018-11-14T16:05:08+02:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Financieel recht

Ondernemen en financieren zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Banken hebben daarbij een grote kennisvoorsprong op de ondernemer. Wij hebben die kennis voor je in huis.

Financieel recht is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. De economische crisis heeft veel veranderingen gebracht, niet in de laatste plaats in de bankensector.

Bedrijfsfinanciering, investeringen, complexe financiële producten, de dominante positie van de banken, de rol van de afdeling bijzonder beheer, opzegging van kredietovereenkomsten, het inroepen van zekerheden. Wij helpen je om duidelijkheid te krijgen in deze complexe wereld. Daarbij adviseren wij zowel bij nieuwe situaties, zoals herfinanciering, als bij conflicten, bijvoorbeeld bij de afkoop van renteswaps.

Afhankelijk van het gezamenlijk te bepalen doel adviseren wij, onderhandelen wij en waar nodig procederen we. Gezien de grote belangen met vaak een lange doorwerking naar de toekomst, geldt hier bij uitstek dat oplossen meer dan winnen is.

Specialisten: Raimond DufourRik Harmsen, Susanne de NeeveLaurien Martens

Wij maken graag een afspraak met je voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Of bel ons op 030 693 45 55

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl