immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten
lieveheersbeestje

Lees ook

Blog

Een beetje magie

2017 ligt maagdelijk voor ons. Ik houd van de zuivere eerste dagen van het jaar. Alles is nog mogelijk. Het dagelijkse magische moment lijkt daardoor grijpbaarder dan op andere dagen. Het eerste dat ik op Nieuwjaarsdag ontdekte toen ik – ja, wat moe en brak – beneden kwam, was een lieveheersbeestje dat op het raam zat. Het fluisterde mij toe: ‘Ik ben het teken vandaag, het teken dat je veel geluk hebt komend jaar.’ Het magische moment van die dag.

Dat is mooi, want in 2017 starten we met nieuwe samenwerkingen. Wij werken nu ruim een jaar aan de fusie tussen Spirit Advocaten en immix advocaten|mediators, die op Nieuwjaarsdag gerealiseerd is. Gelijktijdig werken we verder aan het ontwikkelen van constructieve advocatuur en mediation. Want oplossen is meer dan winnen.

Het is leuk en boeiend om het fusieproces te doorlopen. Het vergt goed luisteren, elkaar helpen en geduld. Geduld om het magische moment te zien om op door te pakken. Die ervaringen nemen we mee in ons dagelijkse werk en in het oplossen van de zaken die we behandelen.

De waarde van samenwerken is dat het mensen verder brengt. Samen staan we sterker om de tegenstellingen te overbruggen waarmee je geconfronteerd wordt in het leven en in zakelijke samenwerkingen. We onderzoeken waar het je echt om gaat en wij stellen dat voorop in de route en de oplossing. Samen staan we sterker om opbouwend te zijn in het vinden van oplossingen. Om helder te zijn en om begripvol te zijn voor jou, jouw organisatie en jouw belangen.

In elke zaak houden we ook onze ogen open voor het teken, om het magische moment te vinden om de zaak een goede wending te geven.

Namens het team van immix wens ik je een opbouwend, helder en magisch 2017.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs bij ons gratis inloopspreekuur
Data en tijden

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Maliesingel 17
3581 BD Utrecht
.
Telefoon + 31 (0) 6-41767656
E-mail team@immix.nl
2019-09-03T21:29:36+02:00