Over immix2019-09-03T21:26:24+02:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

“EEN ZAKELIJK CONFLICT OPLOSSEN DOE JE NIET DOOR TE WINNEN”

Een écht goede advocaat voor een zakelijk conflict heb je niet zomaar gevonden. Laat staan de beste advocaat. Terwijl je conflicten binnen je organisatie niet altijd kunt voorkomen. Je omringt je in je organisatie immers niet met ja-knikkers. Zeker in organisaties waar veel mensen werken, kunnen de belangen flink botsen.

Toch adviseren wij ondernemers en werkgevers in de meeste gevallen de gang naar de rechter te heroverwegen. Al hebben ze gelijk. Of een ijzersterke zaak.

GELUK OF GELIJK?

Als je verwikkeld bent in een juridisch zakelijk conflict, dan realiseer je je vaak niet dat ‘winnen’ niet je grootste winst is. Sterker nog: wil je koste wat het kost winnen, dan zijn er alleen maar verliezers.

Ga je echter voor de echte winst, dan ga je voor je geluk in plaats van je gelijk en heb je helemaal geen rechter nodig. Mits je het goed aanpakt.

Het vergt soms alleen een beetje moed en wat tijd om voorbij de pijn van een conflict te kunnen kijken. Maar uiteindelijk blijken de meeste ondernemers, werkgevers en werknemers die wij bijstaan dat te kunnen. En daar begint de grote winst die wij voor je nastreven.

VOORKOM SOORTGELIJKE CONFLICTEN

Om voor de echte winst te gaan, is onze aanpak als advocatenkantoor fundamenteel anders dan die van andere advocaten. Constructiever. Gestoeld op gemiddeld 20 jaar ervaring binnen de advocatuur en het MKB.

Niet alleen als advocaat, maar ook als adviseur, rechter, mediator en als voorzitter van een geschillencommissie. Hierdoor kunnen we een conflict van alle kanten belichten. En is onze aanpak er één waarmee we niet alleen je juridische conflict oplossen maar ook het probleem áchter het conflict. Zodat de kans klein wordt dat je er in de toekomst opnieuw mee te maken krijgt.

HOE WIJ DAT DOEN

Een zakelijk conflict lossen we op door allereerst in duidelijke taal helder te maken welke opties je hebt. En door je daar vervolgens met een winnaarsmentaliteit juridisch in bij te staan. Ook in de rechtszaal, mocht het toch op een rechtszaak uitdraaien.

Het grote verschil is dat wij zowel de juridische als de persoonlijke relaties en belangen laten meewegen. Zelfs die van de wederpartij. Het is die mix van intermenselijke en juridische belangen die tot de verrassendste oplossingen leidt. Tot de beste oplossingen voor alle partijen, is onze ervaring.

NOOIT MEER ONZEKER OVER DE KLEINE LETTERTJES

Naast het ad-hoc oplossen van juridische geschillen, voorzien wij je organisatie ook structureel van juridische hulp. Door vroegtijdig te anticiperen op juridische geschillen kun je ze immers vóór zijn.

Ook hier laten we de relatie en de menselijke maat prevaleren, zodat iedere overeenkomst die je sluit een samenwerking wordt op basis van wederzijds vertrouwen.

Met onze hulp hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over de kleine lettertjes. En je zakenpartner, medewerker, klant of investeerder evenmin.

RECHTSGEBIEDEN EN SPECIALISMEN VOOR MKB

Als advocatenkantoor is immix sinds 2008 uitgegroeid tot een kantoor van twee advocaten en mediators. Stuk voor stuk experts op een eigen rechtsgebied waarmee we juridische kwesties binnen organisaties snel en integraal kunnen oplossen. Tot en met zaken die zich in de familiesfeer afspelen zoals bij erfrecht. Steeds met maar één doel voor ogen en dat is dat je snel weer door kunt na een conflict. Als ondernemer, werkgever of werknemer en vooral als mens.

We zijn als advocaten en als mediators gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden waar je in iedere organisatie vroeg of laat mee te maken kunt krijgen.

Meer weten? Bel ons voor een afspraak: 06-41767656

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Maliesingel 17
3581 BD Utrecht
.
Telefoon + 31 (0) 6-41767656
E-mail team@immix.nl