Laurien Martens2017-11-30T13:18:25+02:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Laurien Martens

“Principes zijn duur”

Advocaat insolventierecht en ondernemingsrecht bij immix

Dreigt het geld op te raken of ben je aansprakelijk gesteld als ondernemer? Laurien helpt je er als advocaat deskundig en snel doorheen. Zonder oordelen en met compassie.

Empathisch overtuigend en doortastend

Als expert en als advocaat insolventierecht waakt Laurien over je financiën en begeleidt je in je zaak. Haar advies in noodweer? Stel alle grote beslissingen uit en schakel hulp in voor het echt te laat is.

Er zijn altijd meer mogelijkheden dan je denkt om er wél uit te komen. Zelfs als je zelf overtuigd bent dat niets meer kan. Laurien heeft hart voor elke zaak, ook voor jouw zaak. Bijvoorbeeld door je te helpen om voorbij bepaalde principes te kijken. Oude principes die mogelijk het grotere belang voor jou als mens in de weg staan.

Financiële oplossingen die niemand anders ziet

Als advocaat gaat Laurien doortastend voor je aan het werk. Ook als procederen je enige optie is. Kalm, kundig en pragmatisch. Dat zijn haar troeven om er uit te halen wat er inzit. Laurien overtuigt. Jou en je wederpartij. Omdat zij oplossingen ziet die niemand nog gezien had.

Zit je dus in zwaar weer? Weet je niet hoe nu verder? Bel Laurien Martens op 030 693 4555 of mail haar: martens@immix.nl en je hebt een advocaat die je er kundig doorheen helpt.

Nevenactiviteiten Laurien Martens insolventierecht

  • Lid JIRA (Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten)
  • Lid Vereniging Jonge Balie Midden-Nederland

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl