Pragmatisch, direct en oplossingsgericht

Marijke Stevens

Marijke treedt zowel voor werkgevers als voor werknemers op. Dat maakt haar een allround advocaat. Marijke is analytisch sterk, zij weet met enkele gerichte vragen tot de kern van het probleem te komen. Zij denkt vervolgens graag mee over het bereiken van een praktische en vlotte oplossing. Zij kan goed onderhandelen, waardoor procedures vaak voorkomen kunnen worden. Niettemin weet zij in een procedure uitstekend het partijstandpunt over te brengen.

Marijke houdt van hectiek in het werk en zij kan snel schakelen. Zij heeft daarnaast oog voor de menselijke factor. Dat is de reden waarom clienten zich tot Marijke en haar werkstijl aangetrokken voelen.

Marijke Stevens werkt vanaf 1999 in de advocatuur. Vanaf 2001 tot en met 2012 werkte zij als advocaat bij Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht. Per 1 januari 2013 is zij als partner toegetreden bij immix. Marijke heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. In 2004 heeft zij de specialisatie-opleiding Grotius cum laude afgerond.