Norbert Telders2018-09-18T16:17:52+02:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Norbert Telders

“Vanaf de andere kant van de tafel, zie je pas wat er aan jouw kant speelt”

Advocaat huurrecht, vastgoedrecht en erfrecht | medeoprichter immix

Zoek je een advocaat huurrecht? Eentje die in een kwestie de onderste steen boven krijgt? Dan zoek je Norbert. Niet voor niets schakelen woningbouwverenigingen hem graag in.

Toevallig advocaat, doelbewust vastgoed

Norbert ziet een juridische vastgoedkwestie als vanzelfsprekend van alle kanten. Letterlijk. Dat ligt in zijn aard. Zo is Norbert niet alleen rechter geweest, hij is nog steeds voorzitter van de geschillencommissie bij Ymere, docent bij de NVM-makelaarsopleiding, een veelgevraagde spreker over vastgoed en ‘toevallig’ ook advocaat. Aan welke kant van de tafel hij ook verwacht wordt, Norbert schuift moeiteloos voor je aan. Zolang het maar over vastgoed gaat.

Zijn veelzijdigheid maakt hem een sterke onderhandelaar. Kalm en helder met altijd maar één doel voor ogen en dat is te gaan voor de beste oplossing voor jou als zijn cliënt. Zonder daarbij het belang van de wederpartij uit het oog te verliezen.

Zoek je kortom een bekwame advocaat voor een huurkwestie of vastgoedconflict? Bel of app Norbert Telders op 06 444 44 691 en  030 693 4551 of mail: telders@immix.nl.

Nevenactiviteiten en specialisaties Norbert Telders

  • Lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten
  • Specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed
  • Docent Academie voor Vastgoed
  • Spreker seminars NVM-makelaars over: burenrecht, actualiteiten, koop/verkoop, tijdelijke verhuur, huurrecht bedrijfsruimten en woonruimten
  • Auteur en medeauteur diverse juridische publicaties

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl