Raimond Dufour2017-11-30T13:06:58+00:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Raimond Dufour

“Waar financiële problemen verdwijnen, blijft de vertrouwensrelatie”

Advocaat insolventierecht bij immix

Een advocaat insolventierecht hoop je nooit nodig te hebben. Maar áls je er een nodig hebt, dan wil je een vertrouwenspersoon aan wie je met een gerust hart al je juridische zorgen kunt overlaten. Zo iemand is Raimond.

Juridische kant van wat je doet en nalaat zekerstelling

Als je (tijdelijk) niet aan je financiële verplichtingen kunt voldoen, hoeft dat nog niet te betekenen dat je failliet gaat. Een lastig aspect is echter de juridische kant van wat je doet en nalaat. Raimond voorkomt dagelijks dat mensen door verkeerde beslissingen het voortbestaan van hun bedrijf onnodig in gevaar brengen.

Financiële problemen verdwijnen, de vertrouwensrelatie blijft

Zakelijk blijven omgaan met je financiële problemen is dan nog het allermoeilijkste voor je. Het raakt je ondernemershart immers diep. Ook dat van Raimond. Dat drijft hem dan ook om voor je door het vuur te gaan. Hij weet precies eruit te halen wat er in zit voor je. Transparant, snel, slim, begripvol. Zonder listige trucjes. Én structureel. Ook nadat je je financiële crisis overwonnen hebt zodat je soortgelijke problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Bel Raimond Dufour op 030 693 4555 of mail: dufour@immix.nl. Hij is je advocaat die je er weer helemaal bovenop helpt.

Nevenactiviteiten Raimond Dufour insolventierecht | faillissementsrecht

Via onderstaande websites deelt Raimond zijn kennis en kunde op het gebied van insolventierecht en faillissementsrecht. Bedoeld voor ondernemers en juristen.

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl