Rob Stiekema 2017-09-14T15:11:18+00:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

“Bouwen doe je niet alleen met stenen.

Ook met omwonenden”

Over Rob Stiekema
Advocaat vastgoedrecht bij immix

Sector: overheid

Rob heeft als advocaat vastgoedrecht één belangrijk, tamelijk zeldzaam wapen. En dat is dat hij juridisch volledig thuis is in zowel de publiekrechtelijke als in de privaatrechtelijke aspecten van vastgoed. Bovendien beschikt Rob over een fiscale antenne waar zijn cliënten al jaren hun voordeel mee doen.

Advocaat voor complexe bouwprojecten

(Semi-)overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties weten hem te vinden als een bouwproject, bouwcontract of grondtransactie complex is of dreigt te worden. Want dan heb je Rob z’n aandacht. Hoe complex het ook is, hij weet een bouwproject voor alle betrokkenen behapbaar te maken. Ook voor omwonenden.

Hoe? Door in woord en geschrift vooraf al alle bezwaren weg te nemen. Bezwaren van welke stakeholder of omwonende dan ook. Zonder ellenlange verhandelingen maar met praktische oplossingen. Omdat hij inmiddels haarfijn weet wat mensen wel en wat vooral niet willen als er in hun omgeving gebouwd wordt.

Nut en noodzaak hardmaken

Rob kent de juridische kneepjes van het vak en put dagelijks uit de nodige jurisprudentie waarmee hij nut en noodzaak van beslissingen genuanceerd kan hardmaken. Bestemmingsplannen, vergunningen, contracten of aansprakelijkheden hebben dan ook geen geheimen meer voor hem. Waardoor zelfs particulieren af en toe een beroep op hem doen als zij noch bij hun gemeente, noch bij hun rechtsbijstandsverzekeraar enige kans lijken te maken. Want waar anderen er géén zaak meer inzien, ziet Rob die wél. En met succes.

Bel of app Rob Stiekema rechtstreeks op 06 2670 0656 en 030 693 4556.

Nevenactiviteiten Rob Stiekema vastgoedrecht

  • lid Vereniging voor Bouwrecht
  • lid Vereniging voor Bouwrechtadvocaten
  • publicaties en annotaties in de vakbladen [welke? titels noemen/links plaatsen]

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl