Out of the box, creatief en onderzoekend

Solveigh Bijkerk

Solveigh is een deskundig en betrokken advocaat, die de belangen van haar cliënten centraal stelt en daar met alle mogelijke middelen voor opkomt. Indien mogelijk zoekt zij met haar cliënten naar een praktische oplossing voor zowel arbeidsrechtelijke als sociaal zekerheidsrechtelijke problemen. Zij is een gesprekspartner op hoog niveau, die snel schakelt en flexibel is.

Solveigh Bijkerk werkte van 1999 tot en met 2006 als advocaat in Amsterdam en in Utrecht bij CMS Derks Star Busmann als specialist in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. In 2006 maakte zij de overstap naar de Centrale Raad van Beroep, waar zij zich als gerechtsauditeur met (grensoverschrijdend) sociaal zekerheidsrecht bezig hield. In 2009 keerde zij terug in de advocatuur en is sinds augustus 2011 toegetreden als partner bij immix bij de sectie arbeidsrecht.

Naast haar werk in de advocatuur is Solveigh actief in de Raad van Toezicht bij het Theater aan de Slinger in Houten. Zij heeft in de loop van de jaren gedoceerd voor de SDU, de beroepsopleiding voor de Advocatuur en voor het Instituut voor Arbeidsrecht. Tevens heeft zij verschillende publicaties op haar naam staan.