Vacatures immix 2018-05-17T11:22:22+00:00
immix-advocaten-mediators-Zeist

immix levert maatwerk binnen een
groot aantal rechtsgebieden.

Onze diensten

Vacatures immix

immix advocaten | mediators

zoekt een

CONSTRUCTIEVE ADVOCAAT / ADVOCAAT-MEDIATOR

(partner)

 Oplossen is meer dan winnen. Mensen willen het goed met elkaar hebben; immix is hiervan overtuigd. Ons vak en onze werkwijze dragen hieraan bij. Dat geldt voor hoe wij omgaan met onze cliënten en iedereen die bij hun zaak is betrokken. Voor ons is dat constructieve advocatuur.

 Immix is een advocatenkantoor gevestigd op een prachtige locatie in Zeist. Op dit moment zijn wij met 11 advocaten, en wij willen uitbreiden.

Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden gericht op de zakelijke markt. We doen waar we goed in zijn en verwijzen door waar nodig.

Wij zijn en werken volgens onze kernwaarden: Helder, Opbouwend en Empathisch.

Heb je een eigen praktijk of ben je die aan het opbouwen? Ondernemende advocaten zijn bij ons aan het goede adres. Ook als je nu nog in loondienst werkt. Wij bieden een professionele organisatie met leuke mensen, waarin je je kunt ontwikkelen. Wat we vooral van je vragen is om een fijne collega te zijn. Bij voorkeur ben je ook mediator of heb je affiniteit met alternatieve geschillenoplossing.

Ben je een bruggenbouwer? Heb je oog voor mensen en maatwerk?

Heb je graag collega’s om je heen?

Ben je enthousiast over je werk?

Kom over de brug!

Wij willen je graag spreken. Neem contact op met: Susanne de Neeve of Rik Harmsen op telefoonnummer: 030-693 4555 of mail naar: deneeve@immix.nl. Je kunt rekenen op vertrouwelijkheid.

Contact
immix advocaten | mediators

Adres Schellingerhuis, Broederplein 29
3703 CC Zeist
Telefoon 030 693 45 55
Fax 030 693 95 77
E-mail team@immix.nl